Menu

Vereniging

Vereniging

Roeivereniging Voorne-Putten (ook wel kortweg RVVP genoemd) is een roeivereniging die zich voornamelijk richt op recreatieroeien en marathonroeien. Roeien is een geweldige sport die door iedereen te beoefenen is. Dat zie je ook duidelijk terug in het mooie karakter van ons ledenbestand. Bij onze vereniging roeien op dit moment ongeveer 100 leden in leeftijdscategorieën variërend van 18 jaar tot 60+. Nu en in de toekomst blijven wij werken aan onze idealen:

  • Uitbreiden en verbeteren van ons botenbestand.
  • Laagdrempelig blijven voor nieuwe leden en sponsoren.
  • Groeien naar een ledenbestand van tenminste 250 leden.
  • Promoten van het wedstrijdroeien naast recreatieroeien en marathonroeien.
  • Opbouwen van een afdeling jeugdroeien.

 

Locatie

Gelegen aan het Voedingskanaal, vlakbij het Brielse Meer en de Bernisse, hebben we een prachtig en groot roeigebied tot onze beschikking. Onze roeiloods en het clubhuis vind je aan de Kanaaldijk West 1 te Zwartewaal. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de fiets vanuit de omliggende dorpen, per auto of met openbaar vervoer. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig.

 

Wil jij ook roeien?

RVVP staat open voor iedereen die interesse heeft in roeien. Of je nu jong bent en ambitie hebt om wedstrijden te gaan roeien of wat ouder bent en het roeien ziet als een fijne manier van lichaamsbeweging. En alles wat daar tussenin zit! Er is altijd ruimte voor nieuwe leden. Kijk hier voor meer informatie over lid worden van onze vereniging of het volgen van een introductiecursus.