Menu

Lidmaatschap

Lidmaatschap Roeivereniging Voorne-Putten

Lijkt roeien jou een leuke sport? En wil je graag lid worden van onze vereniging? Dat kan! Wij staan altijd open voor nieuwe junior- en seniorleden, met én zonder ervaring in roeien. Roeien is bij uitstek een sport die door iedereen beoefend kan worden!

Stuur ons een e-mail om je aan te melden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de definitieve inschrijfformulieren in te vullen.

Contributie 2019

Voor 2018 zijn de onderstaande contributie bedragen vastgesteld.

  • Seniorleden (18 jaar en ouder):  260 per jaar
  • Juniorleden (t/m 17 jaar): € 187,80 per jaar
  • Inschrijfkosten (éénmalig bij aanvang lidmaatschap): € 50

Heb je nog nooit geroeid? Dan volg je na aanmelding als lid bij onze roeivereniging zo snel mogelijk eerst de introductiecursus van vijf lessen. In het geval van een wachtlijst krijg je voorrang op het volgen van een introductiecursus als je meteen lid wordt!

Introductiecursus

Wil je eerst ontdekken of roeien voor jou de mooiste sport is zonder meteen lid te worden? Stuur ons een e-mail en meld je vrijblijvend aan voor een introductiecursus. Deze cursus kost € 30,- en geeft jou recht op vijf roeilessen (één keer per week in een zoveel mogelijk aaneengesloten periode). Kom je er na deze vijf lessen achter dat roeien toch niet echt iets voor jou is, dan ben je dus tot niets verplicht. In het geval van een wachtlijst voor de introductiecursus gaan mensen die meteen lid zijn geworden van onze vereniging voor.

Meer informatie over de introductiecursus vind je hier.

Alle aanvullende informatie, algemene voorwaarden over lidmaatschap, contributie en machtigingen, roeireglementen en examenreglementen zijn op aanvraag beschikbaar bij onze vereniging.

De Statuten en het Huishoudelijk Reglement zijn onder de link te vinden.