Menu

Roeitijden

Roeitijden

Als je de introductiecursus succesvol hebt afgerond (of eerder al ervaring hebt opgedaan met roeien) en je lid bent geworden van onze roeivereniging, dan kun je gaan roeien met andere leden op de onderstaande roeitijden tijdens de zogeheten inloopuren.

Ochtendtraining

  • Dinsdagochtend vanaf 9.15 uur vertrek om 9.30 uur
  • Donderdagochtend vanaf 9.15 uur vertrek om 9.30 uur
  • Vrijdagochtend vanaf 9.15 uur vertrek om 9.30 uur
  • Zaterdagochtend vanaf 9.15 uur vertrek om 9.30 uur
  • Zondagochtend vanaf 9.15 uur vertrek om 9.30 uur

Avondtraining

  • Maandagavond vanaf 19.50 uur vertrek om 20.00 uur
  • Woensdagavond vanaf 19.50 uur vertrek om 20.00 uur

Voor kennismaking en rondleiding graag een afspraak maken via; info@rvvoorneputten.nl of secretaris@rvvoorneputten.nl

Wil je roeien tijdens deze inloopuren? Zorg er dan voor dat je 10 minuten voor aanvang aanwezig bent! Met alle andere aanwezigen maak je een botenindeling. Daarbij houd je zoveel mogelijk rekening met elkaars wensen. Deze inloopuren zijn bij uitstek geschikt om andere leden te leren kennen en om beter te leren roeien na je introductiecursus!

Bij goed weer zijn er tijdens het reguliere roeiseizoen (vanaf april tot en met oktober) op vrijwel ieder inloopmoment roeiers aanwezig. Zijn de weersomstandigheden minder goed of wil je roeien buiten het seizoen? Dan kan het zijn dat niet ieder inloopuur benut wordt. Als je wilt voorkomen dat je voor een dichte deur komt te staan, kun je het beste eerst met andere leden contact opnemen.

 

Roeien buiten de inloopuren

Buiten deze vaste roeitijden is het ook mogelijk om te roeien. Ben je al afgeroeid in een bepaald boottype? Dan kun je op ieder gewenst tijdstip afspreken met andere leden om samen te gaan roeien. Ben je nog niet afgeroeid? Dan kun je alleen buiten de inloopuren roeien met een instructeur of met andere ervaren roeiers.

 

Marathontraining

In het reguliere roeiseizoen (vanaf april tot en met oktober) is er meestal een marathontraining op donderdagavond. Ben je minimaal afgeroeid in een C2x+ en lijkt het roeien van marathons jou wel wat? Dan is het handig om ook op donderdagavond te komen trainen. Neem contact op met de coördinator marathons om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.