Menu

Roeien!

Roeien bij Roeivereniging Voorne-Putten

Wil je roeien in de regio Voorne-Putten? Dan doe je dat natuurlijk het beste bij Roeivereniging Voorne-Putten! Bij onze vereniging kun je iedere dag roeien met andere leden op vaste inlooptijden of je spreekt met elkaar af op een tijdstip dat het jullie uitkomt.

Het roeigebied is gevarieerd. Je kunt roeien op de Bernisse, een prachtig stil natuurgebied vol watervogels en rust. Maar je kunt ook perfect trainen op snelheid, kracht en techniek op het vrijwel rechte Voedingskanaal, direct vanaf het vlot. Ben je een echte watersportliefhebber en houd je van vertier op het water? Dan moet je in de zomer absoluut een tochtje maken over het Brielse Meer!

Roeien is een sport waarbij je zo’n beetje al je spieren traint, terwijl de kans op blessures uiterst klein is. Dat maakt roeien een sport die geschikt is voor iedereen, van jong tot oud.

_MG_8578

 

 

Ben je lid van een andere roeivereniging en geïnteresseerd om eens bij ons te komen roeien? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Jullie zijn van harte welkom!