Menu

De tocht der tochten… De Elfstedenroeimarathon!

Vrijdag 15 en zaterdag 16 mei 2015 is het dan zover… De ’tocht der tochten’ wordt weer geroeid! Dit jaar is onze roeivereniging aanwezig met negen leden.

De Elfstedentocht start op vrijdag 15 mei om 20.00 uur in Leeuwarden. Deze roeimarathon volgt een prachtig parcours langs de Friese elf steden Dokkum, Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum, Bolsward, Harlingen, Franeker en Leeuwarden. De roeiers moeten binnen 24 uur zo’n 210 kilometer afleggen. Een bijzondere prestatie, zowel fysiek als mentaal!

Dit jaar roeien Ronald, Chantal, Quirien, Albert, Mieke en Bert de marathon in estafettevorm samen met drie roeiers van Roeivereniging De Hunze. Simon, André en Marjan gaan zelfs de grote uitdaging aan om met zijn drieën de volledige marathon te roeien!

Meer informatie over de Elfstedenroeimarathon vind je hier: www.elfstedenroeimarathon.nl. Een overzicht van alle deelnemers is te lezen op www.elfstedenroeimarathon.nl/nl/teams. Wil je de prestaties live volgen? Dat kan (mits de techniek het toelaat) via track and trace op www.elfstedenroeimarathon.nl/toer/15.

Wij wensen alle deelnemers aan de tocht der tochten van 2015 enorm veel succes!