Menu

Coppelstock

Coppelstock

Ieder jaar (en corona volente ook dit jaar) organiseert Roeivereniging Voorne-Putten de Coppelstockmarathon.

Dit jaar op 21 mei 2022
Start inschrijving 16 april 2022

Wij hebben onze marathon vernoemd naar Veerman Coppelstock. Hij was de veerman die op 1 april 1572 contact legde met de geuzenvloot onder leiding van Admiraal Lumey, die later die dag Den Briel zou veroveren op de Spanjaarden. Onze roeivereniging ligt aan het Voedingskanaal tussen Brielle en Heenvliet en heeft zodoende een hechte band met Brielle en de geschiedenis van de stad.

De Coppelstockmarathon is een snelle marathon. Behalve twee bruggetjes in Zuytland Buiten, zijn alle bruggen voldoende hoog en voldoende breed om zonder vallen en slippen te passeren. In deze marathon kun je dus met gemak gaan voor een snelle tijd!

Inschrijven

Meer informatie over de marathon vind je hier. Inschrijven kan via de KNRB website.

De inschrijving voor 2022 start op 16 april 2022

Parkeren

Het parkeren van auto’s kan op het terrein van onze vereniging en buiten het hek langs de toegangsweg naar ons terrein. Botenwagens kunnen op het grasveld naast de loods geplaatst worden.

Eten en drinken

De bar in onze kantine is de gehele dag geopend voor warme en koude dranken. Als je na afloop tegen een extra bijdrage wilt deelnemen aan de maaltijd, dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier.

Omkleden en opfrissen

Naast vanzelfsprekend toiletten, beschikt ons clubgebouw over twee grote kleedkamers en douches. Deze zijn beschikbaar voor de deelnemers aan de marathon en toertocht. De kleedkamers kunnen niet afgesloten worden.